Veelgestelde vragen
Hoe voorkom ik dat het deeg aan het bakdeksel van de broodkom blijft plakken?
Als je onze broodkom met bakdeksel hebt gekocht en je bang bent dat het deeg tijdens het bakken aan het bakdeksel blijft plakken, hebben we daar een simpel trucje voor. Lees hier wat je kunt doen.
Met onze Broodkom met bakdeksel 5KSM2CB5BGS kun je zelf het lekkerste ambachtelijke brood bakken in 4 simpele stappen (mixen, kneden, rijzen en bakken), allemaal in één kom.
Om te voorkomen dat het deeg aan het deksel blijft plakken tijdens het rijzen en het bakken in de oven:
- gebruik bakpapier, olie of een beetje bloem aan de binnenkant van het deksel
- zorg er ook voor dat je de hoeveelheden zoals vermeld in het recept niet overschrijdt.
Gerelateerde veelgestelde vragen
- Waarom komen droge ingrediënten tijdens het mixen uit de mengkom?
- Hoe lang moet ik kneden en met welke snelheid?
Was dit artikel nuttig?