Skip the navigation

Basics creme chantilly

KitchenAid chef-kok

Deze crème chantilly is een klassieker in de Franse keuken. Het is een lichte, luchtige en heerlijk zoete room die kan worden gebruikt als topping voor allerlei desserts en drankjes.

chantillycream_thumbnail.jpg

Basics creme chantilly

KitchenAid chef-kok

Deze crème chantilly is een klassieker in de Franse keuken. Het is een lichte, luchtige en heerlijk zoete room die kan worden gebruikt als topping voor allerlei desserts en drankjes.

Hulpmiddelen

HandMixer
Voorbereiden
5min
Totaal
5min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

450 g volle slagroom

2,5 eetlepel basterdsuiker

1 eetlepel vanillepasta

Stap voor stap

  1. Zet de turbokloppers van de handmixer met 9 snelheden en een kom 15 minuten in de vriezer voordat je de crème chantilly gaat maken.

  2. Doe de zware room in de gekoelde kom. Begin te mengen en voeg de basterdsuiker toe. Klop het mengsel op tot er zachte pieken ontstaan.

  3. Voeg de vanillepasta toe en meng alles samen. Bewaar gekoeld. Je kunt deze room gebruiken als topping voor cakes, taarten, ijs en drankjes.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Tot -30%

Hoog tijd om het in handen te krijgen met geweldige deals op onze hele website.