Cappuccino
Deze romige, traditionele koffie heeft een sterke espressosmaak en een luxueuze textuur. het belangrijkste onderdeel is het opschuimen van het schuim tot fluweelzachte perfectie!
Cappuccino
Deze romige, traditionele koffie heeft een sterke espressosmaak en een luxueuze textuur. het belangrijkste onderdeel is het opschuimen van het schuim tot fluweelzachte perfectie!
Hulpmiddelen
Ingrediënten
125 ml melk
25 ml (1 shot) espresso
cacao of kaneelpoeder
suiker
Stap voor stap
Een cappuccino bestaat uit espresso, gestoomde melk en melkschuim bovenop.
Schuim de melk op in een 'microschuim' dat bijna het dubbele volume van de oorspronkelijke melk bevat, met behulp van het stoompijpje.
Bereid de espresso-shot in je favoriete cappuccinokop.
Giet de opgeschuimde melk in het midden van de espresso-shot.
Voeg naar smaak een beetje cacao of kaneelpoeder toe en serveer.
Gebruik havermelk voor een zuivelvrij alternatief.