Skip the navigation

Cashewpasta

KitchenAid chef-kok

Vergeet pindakaas: dit is je nieuwe favoriete spread voor geroosterd brood.

Import-Recipe - Cashew butter

Cashewpasta

KitchenAid chef-kok

Vergeet pindakaas: dit is je nieuwe favoriete spread voor geroosterd brood.

Hulpmiddelen

Blender
Voorbereiden
10min
Koken
15min
Totaal
25min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

450 g cashewnoten

80 ml ahornsiroop

1 theelepel vanille-extract

2 eetlepels kokosolie

1/4 theelepel zout

Stap voor stap

  1. Meng de cashewnoten, ahornsiroop en het vanille-extract in een kom. Roer tot de noten zijn bedekt met de siroop.


  2. Verdeel de cashewnoten over een bakschaal en rooster ze 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven goudbruin. Zet ze apart en laat ze afkoelen.


  3. Doe de cashewnoten in de kan van de KitchenAid K400 blender en meng ongeveer 5 minuten op snelheid 5 tot er een pasta ontstaat. Schraap indien nodig de ingrediënten van de zijkanten.


  4. Voeg de kokosolie en het zout toe en meng op snelheid 5 tot er een glad mengsel ontstaat.