Cranberry mule mocktail
Deze cranberry mule is niet alleen in een handomdraai gemaakt - de mocktail zit ook nog eens boordevol fruitige aroma’s.
Cranberry mule mocktail
Deze cranberry mule is niet alleen in een handomdraai gemaakt - de mocktail zit ook nog eens boordevol fruitige aroma’s.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
10 limoenen, plus extra om te garneren
225 g cranberry's uit te diepvries, plus extra om te garneren
170 g suiker
240 g Water
1100 g gemberbier
for garnish muntblaadjes
Stap voor stap
Laat de cranberry's op het aanrecht 30 minuten ontdooien.
Was de limoenen. Haal het steeltje eraf en snijd in kwarten.
Bevestig de platte menghaak op de mixer. Doe limoenen, suiker en cranberry's in de mengkom en bevestig het spatscherm. Meng 3 tot 4 minuten op halve snelheid.
Schenk het sap door een fijnmazige zeef in een mengbeker; duw met een rubberen spatel al het sap uit de pulp.
Voeg water aan de mengbeker toe en meng. Zet in de koelkast tot je de mocktail wilt serveren.
Voeg kort voor het serveren het gemberbier toe zodat het koolzuur behouden blijft.
Schenk de mocktail over ijs in het glas. Garneer met de extra diepvriescranberry's, munt en limoen.