Skip the navigation

Brown sugar iced oat shaken espresso (een met bruine suiker en haver gemengde espresso)

KitchenAid Chef

Verwen je smaakpapillen met een vleugje zoet en zout met dit heerlijke drankje.

BrownSugarIcedOatMilk_wallpaper.jpg

Brown sugar iced oat shaken espresso (een met bruine suiker en haver gemengde espresso)

KitchenAid Chef

Verwen je smaakpapillen met een vleugje zoet en zout met dit heerlijke drankje.

Hulpmiddelen

CoffeeMachine
Voorbereiden
25min
Totaal
25min
Serveren
1
Moeilijkheidsgraad
Gevorderd

Ingrediënten

115 g bruine suiker

125 ml Water

1/2 theelepels vanille-extract

een snufje zout

2 shots espresso

125 ml havermelk

Stap voor stap

  1. Meet water en bruine suiker af in een kleine steelpan.

  2. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 9 tot 10 minuten sudderen tot het mengsel dik wordt.

  3. Haal de pan van het vuur en meng de vanille en het zout door het mengsel.

  4. Laat afkoelen.

  5. Bereid de dubbele espressoshot in je favoriete kopje.

  6. Laat de espresso 5 tot 10 minuten afkoelen voordat je de havermelk toevoegt in een shaker.

  7. Voeg 2 theelepels siroop van bruine suiker toe en schud 30 seconden.

  8. Vul een hoog glas met ijs en schenk de latte eroverheen.

  9. Voeg een buigrietje toe.

SEP24 - D2C PDP banner - Espresso exploration kits (semi auto)

Ontvang de KitchenAid x illy Espresso Ontdekkingskit

bij aankoop van een KitchenAid espressotoestel (waarde tot € 110), met daarin een extra bonenreservoir met buisje en deksel, een melkreservoir met deksel, en drie blikjes illy koffiebonen (Classico, Decaf en Brazil).