Brown sugar iced oat shaken espresso (een met bruine suiker en haver gemengde espresso)
Verwen je smaakpapillen met een vleugje zoet en zout met dit heerlijke drankje.
Brown sugar iced oat shaken espresso (een met bruine suiker en haver gemengde espresso)
Verwen je smaakpapillen met een vleugje zoet en zout met dit heerlijke drankje.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
115 g bruine suiker
125 ml Water
1/2 theelepels vanille-extract
een snufje zout
2 shots espresso
125 ml havermelk
Stap voor stap
Meet water en bruine suiker af in een kleine steelpan.
Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 9 tot 10 minuten sudderen tot het mengsel dik wordt.
Haal de pan van het vuur en meng de vanille en het zout door het mengsel.
Laat afkoelen.
Bereid de dubbele espressoshot in je favoriete kopje.
Laat de espresso 5 tot 10 minuten afkoelen voordat je de havermelk toevoegt in een shaker.
Voeg 2 theelepels siroop van bruine suiker toe en schud 30 seconden.
Vul een hoog glas met ijs en schenk de latte eroverheen.
Voeg een buigrietje toe.