Skip the navigation

Eigengemaakt geroosterd brood met zalm

KitchenAid chef-kok

Dit geroosterde brood met zalm en avocado-chimichurri is heerlijk als ontbijt, brunch of lunch!.

salmontoast_thumbnail.jpg

Eigengemaakt geroosterd brood met zalm

KitchenAid chef-kok

Dit geroosterde brood met zalm en avocado-chimichurri is heerlijk als ontbijt, brunch of lunch!.

Hulpmiddelen

FoodProcessor
Voorbereiden
15min
Koken
10min
Totaal
25min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

25 g koriander

25 g peterselie

1 limoen

1 avocado

3 knoflookteentjes

1 theelepel chilivlokken

1 theelepel zout

100 ml olijfolie

6 sneetjes brood

3 tomaten

250 g warm gerookte zalm

Stap voor stap

  1. Doe de verse koriander en peterselie in de mengkom van de foodprocessor. Pers de limoen uit en voeg het sap toe aan de kan. Voeg avocado, teentjes knoflook, chilivlokken, zout en olijfolie toe. Pulseer om te mengen.

  2. Stel de broodrooster in op de gewenste mate van bruining. Doe de sneetjes brood in de sleuven van de broodrooster om ze te roosteren.

  3. Smeer de chimichurri op het geroosterd brood. Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op het brood. Verdeel ten slotte de warme gerookte zalm erover.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis broodkom!

Gratis broodkom (t.w.v. € 179) bij aankoop van de Mixer - Artisan by You