Skip the navigation

Granolarepen

KitchenAid Chef

Maak een flinke hoeveelheid repen, bewaar ze in de koelkast en pak er één uit als je trek hebt in een gezonde zoete snack.

granolabars_thumbnail.jpg

Granolarepen

KitchenAid Chef

Maak een flinke hoeveelheid repen, bewaar ze in de koelkast en pak er één uit als je trek hebt in een gezonde zoete snack.

Hulpmiddelen

StandMixer
FoodProcessor
Voorbereiden
10min
Totaal
10min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

200 g medjool dadels, zonder pit

75 g haver

10 g gepofte quinoa

25 g pompoenpitten

45 g gedroogde cranberry's

45 g amandelen, grof gehakt

55 g amandelboter

1 theelepel zout

1 theelepel amandelboter

30 g kokosolie, gesmolten

Stap voor stap

  1. Hak de dadels fijn in een hakmolen of foodprocessor. Doe de fijngehakte dadels in de kom van de mixer/keukenrobot en bevestig de platte menghaak. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng op snelheid 1.

  2. Bekleed een rechthoekige bakplaat met bakpapier. Duw met de onderkant van een maatbeker het mengsel stevig op zijn plaats. Zet ten minste 3 uur in de koelkast.

  3. Snijd de repen op de gewenste grootte en bewaar ze in de koelkast.