IJskoffie met bananencrème
Probeer deze heerlijke mix van zachte koffie en romige bananensmaak en begin je dag met een lekkernij!
IJskoffie met bananencrème
Probeer deze heerlijke mix van zachte koffie en romige bananensmaak en begin je dag met een lekkernij!
Hulpmiddelen
Ingrediënten
2 shots espresso
270 ml Water
2 banaan, in plakjes gesneden en bevroren
200 ml melk
1 theelepels vanillepasta
Stap voor stap
Dit recept is voldoende voor twee porties ijskoffie.
Zet een dubbel shot espresso met de KitchenAid Espressomachine. Voeg 270 ml heet water toe met behulp van het stoompijpje en laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
Doe de bevroren banaan in de K400 blender om de bananencrème te maken. Voeg de melk en de vanillepasta toe en meng op de stand voor ijsdrankjes tot het mengsel zacht en romig is.
Voeg gemalen ijs aan de glazen toe. Giet de afgekoelde koffie over het ijs. Giet de bananencrème in elk van de glazen. Roer om de smaken te combineren.