Komkommer-yoghurtgazpacho
Geniet van deze verfrissende twist op gazpacho met komkommer en yoghurt. Een koele en romige verrukking perfect om bij iedere maaltijd te serveren als een licht, verfrissend voorgerecht op een warme dag.
Komkommer-yoghurtgazpacho
Geniet van deze verfrissende twist op gazpacho met komkommer en yoghurt. Een koele en romige verrukking perfect om bij iedere maaltijd te serveren als een licht, verfrissend voorgerecht op een warme dag.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
500 g komkommer, geschild
175 g Griekse yoghurt
a handful verse munt
a handful bieslook
1 teentje knoflook
1 citroen
30 ml olijfolie
1 theelepels zout
1 theelepels peper
Stap voor stap
Schil en hak de komkommer grof. Voeg de komkommer, Griekse yoghurt, verse kruiden, knoflookteen, citroensap, olijfolie en kruiden toe aan de mengbeker van de draadloze staafmixer.
Mix met de staafmixer totdat het een glad mengsel is. Plaats de deksel op de mengbeker en laat het minstens 3 uur koelen. Roer de gazpacho goed door wanneer je het gaat opdienen.
Garneer met een scheutje olijfolie en je favoriete topping.