Lentesalade
Dit recept is een mix van verse seizoensproducten met knapperige noten en romige burrata.
Lentesalade
Dit recept is een mix van verse seizoensproducten met knapperige noten en romige burrata.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
16 minikomkommer
2 courgettes
90 g pistachenoten
6 heads babysla
200 g suikererwten, geblancheerd
100 g edamame
6 burrata
1/2 citroen
2 eetlepels olijfolie
Stap voor stap
Bevestig de snijder/rasp voor verse ingrediënten met het snijmes op de mixer/keukenrobot. Snijd de minikomkommers en courgettes op snelheid 4.
Bevestig de snijder/rasp voor verse ingrediënten met het mes voor grof raspen en maal de pistachenoten op snelheid 4.
Snijd de babysla in de lengte en leg alle groenten op een saladeschotel. Voeg de burrata toe. Maak de salade af met vers citroenrasp, de gemalen pistachenoten en besprenkel met een beetje olijfolie.
Serveertip: Serveer met brood en een dressing naar keuze.