Skip the navigation

Meringues

KitchenAid chef-kok

Deze simpele, maar veelzijdige meringue combineert een knapperige buitenlaag met een zachte binnenkant.

Import-Recipe - Meringues

Meringues

KitchenAid chef-kok

Deze simpele, maar veelzijdige meringue combineert een knapperige buitenlaag met een zachte binnenkant.

Hulpmiddelen

HandMixer
Voorbereiden
15min
Koken
2h
Totaal
2h15
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

190 ml eiwitten

330 g basterdsuiker

1 theelepel wittewijnazijn

1,5 eetlepel maïzena

Stap voor stap

  1. Doe de eiwitten in een kom.

  2. Zet de KitchenAid draadloze handmixer op snelheid 7 en klop de eiwitten tot ze stijve pieken vormen.

  3. Blijf kloppen en voeg steeds een eetlepel basterdsuiker toe. Klop tot de meringue stijf is en er glanzend uitziet.

  4. Voeg wittewijnazijn en maïzena toe en klop het mengsel kort tot alles goed gemengd is.

  5. Schep de meringue uit de kom en plaats in vormen op een bakplaat die is bedekt met bakpapier.

  6. Bak 2 uur in een oven op 100 °C. Laat de pavlova in de oven afkoelen.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Tot -30%

Hoog tijd om het in handen te krijgen met geweldige deals op onze hele website.