Meringues
Deze simpele, maar veelzijdige meringue combineert een knapperige buitenlaag met een zachte binnenkant.
Meringues
Deze simpele, maar veelzijdige meringue combineert een knapperige buitenlaag met een zachte binnenkant.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
190 ml eiwitten
330 g basterdsuiker
1 theelepel wittewijnazijn
1,5 eetlepel maïzena
Stap voor stap
Doe de eiwitten in een kom.
Zet de KitchenAid draadloze handmixer op snelheid 7 en klop de eiwitten tot ze stijve pieken vormen.
Blijf kloppen en voeg steeds een eetlepel basterdsuiker toe. Klop tot de meringue stijf is en er glanzend uitziet.
Voeg wittewijnazijn en maïzena toe en klop het mengsel kort tot alles goed gemengd is.
Schep de meringue uit de kom en plaats in vormen op een bakplaat die is bedekt met bakpapier.
Bak 2 uur in een oven op 100 °C. Laat de pavlova in de oven afkoelen.