Paddenstoelentoast
Eenvoudige paddenstoelentoast, perfect voor ontbijt, lunch en brunch.
Paddenstoelentoast
Eenvoudige paddenstoelentoast, perfect voor ontbijt, lunch en brunch.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
200 g paddenstoelen
2 knoflookteentjes
een snufje zout en peper
1 1 theelepel + extra om te garneren verse tijm
2 sneetjes zuurdesembrood
3 eetlepels boter
Stap voor stap
Snijd de champignons in plakjes. Hak de teentjes knoflook fijn.
Smelt de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en laat 30 seconden bakken.
Voeg de champignons toe en laat ze bruin worden. Draai ze om en laat ze bruin worden aan de andere kant.
Breng op smaak met zout en peper. Voeg verse tijm toe. Bak nog een minuut.
Plaats plakjes zuurdesembrood in een KitchenAid broodrooster. Rooster het brood op het gewenste niveau.
Bestrooi de toasts met de champignons en garneer met verse tijm.