Pecanpasta
Deze rijke, heerlijke pecanpasta is gemakkelijk te maken en je kunt dagelijks van deze spread smullen!.
Pecanpasta
Deze rijke, heerlijke pecanpasta is gemakkelijk te maken en je kunt dagelijks van deze spread smullen!.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
300 g pecannoten
1 theelepel vanille-extract
1 eetlepel ahornsiroop
1 theelepel zeezout
1 eetlepel cacaopoeder
Stap voor stap
Leg de pecannoten op een bakplaat met bakpapier. Bak 8 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. Laat 2 minuten afkoelen en doe de noten in de kan van de foodprocessor.
Zet de foodprocessor op snelheid 2 en maal de noten tot meel. Blijf het mengsel ongeveer 3 minuten pulseren tot een romige notenpasta. Schraap zo nodig het mengsel van de zijkanten.
Voeg vanille-extract, ahornsiroop, zeezout en cacaopoeder toe. Mix en doe het mengsel in een luchtdicht bakje of potje.