Pompoenpannenkoekjes
Fleur je vertrouwde zondagochtendpannenkoekjes op met pompoenpuree.
Pompoenpannenkoekjes
Fleur je vertrouwde zondagochtendpannenkoekjes op met pompoenpuree.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
60 g grove haver
130 g bloem
1/4 theelepel zout
1/4 theelepel kaneel
1,5 theelepel bakpoeder
1/2 theelepel vanille-essence
255 melk
1 ei
30 g bruine suiker
220 g pompoenpuree
Stap voor stap
Doe de haver in de kan van de blender en meng op snelheid 5 tot meel.
Voeg meel, zout, kaneel, bakpoeder, vanille-essence, melk, ei, bruine suiker en pompoenpuree toe. Meng op snelheid 3 tot een glad beslag.
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en schep 1 opscheplepel beslag in de pan. Bak totdat er kleine belletjes op het oppervlak komen en draai het pannenkoekje dan om. Bak nog een minuut. Serveer direct.