Rodebietengazpacho met komkommer
KitchenAid chef-kok
Rodebietengazpacho met komkommer
KitchenAid chef-kok
Hulpmiddelen
Voorbereiden
15min
Rusten
1h
Totaal
1h15
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Ingrediënten
4 gekookte rode bieten
2-3 komkommers, in blokjes gesneden
1/2 rode ui, fijngehakt
1 knoflookteentje, in vieren gesneden
200 ml groentebouillon
1 eetlepels rodewijnazijn
1 eetlepels olijfolie
Stap voor stap
Doe alle ingrediënten in de blender.
Meng tot een glad mengsel
Zet 1 uur in de koelkast.
Serveer met een beetje geitenkaasmousse (Klop room op en voeg warme, gesmolten geitenkaas toe. Roer tot de kaas en room goed gemengd zijn en laat opstijven in de koelkast.), komkommerblokjes en bietenkiemen (of andere kiemen).