Salade van komkommernoedels met gerookte zalm dille en zure room
Salade van komkommernoedels met gerookte zalm dille en zure room
Hulpmiddelen
Ingrediënten
1 komkommer
100 g gerookte zalm
1 sinaasappel
100 g zure room
25 g dille
10 g marjolein
2 eetlepels extra vergine olijfolie
Snufje gemalen witte peper
Stap voor stap
Bevestig de spiraalsnijder aan je KitchenAid keukenrobot. Plaats de komkommer op de groente- en fruitpen en bevestig deze aan de spiraalsnijder. Bevestig het fijne spiraalmes en zet het op het uiteinde van de komkommer.
Plaats een middelgrote kom onder het mes om de komkommerspiralen op te vangen, en zet de keukenrobot op snelheid 4.
Doe hetzelfde met de tweede komkommer. Voeg daarna de in reepjes gesneden zalm toe.
Schil de sinaasappels, verdeel ze in partjes en voeg toe aan de komkommer.
Meng in een kleine kom de zure room met de fijngehakte dille, de verse blaadjes marjolein en de witte peper.
Meng er 2 eetlepels olijfolie door en schenk over de salade. Hussel het door elkaar en serveer.
Wat tijd over? Snijd met behulp van de snijkit op het foodprocessorhulpstuk 2 aardappels in blokjes en kook ze 10 minuten. Voeg ze aan de salade toe en serveer.