Wintercrostini met geroosterde druiven
Een vleugje warmte op een winterse dag: heerlijke crostini met geroosterde druiven, een smaakexplosie bij elke hap!
Wintercrostini met geroosterde druiven
Een vleugje warmte op een winterse dag: heerlijke crostini met geroosterde druiven, een smaakexplosie bij elke hap!
Hulpmiddelen
Ingrediënten
300 g rode druiven zonder pit
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepels balsamicoazijn
1/4 theelepels zwarte peper
1/4 theelepels zout
1/4 theelepels verse tijmblaadjes
150 g geitenkaas
6 sneetjes bruinbrood
15 g walnoten, gehakt
Stap voor stap
Haal de druiven van de tros en leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie, balsamicoazijn en voeg peper, zout en tijm toe. Rooster 20 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven totdat er blaasjes ontstaan op de druiven.
Leg de sneetjes brood in de broodrooster, kies het gewenste bruiningsniveau en druk op de knop ROOSTEREN/ANNULEREN.
Snijd de geitenkaas in schijfjes van ongeveer 0,5 cm dik. Verdeel ze over de sneetjes geroosterd brood. Schep de druiven over de kaas en bestrooi met gehakte walnoten.