Zuurdesempannenkoeken met bosuitjes
Laat je zuurdesem niet verloren gaan. Doe er iets creatiefs mee en maak deze knapperige maar toch zachte zuurdesempannenkoeken met bosuitjes.
Zuurdesempannenkoeken met bosuitjes
Laat je zuurdesem niet verloren gaan. Doe er iets creatiefs mee en maak deze knapperige maar toch zachte zuurdesempannenkoeken met bosuitjes.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
450 g overgebleven zuurdesem (zuurdesemstarter)
90 g bloem
60 ml Water
1.5 theelepels zout
2 theelepels bakpoeder
1.5 theelepels sesamolie
3/4 theelepels chilivlokken
5 bosuitjes
30 g bieslook
Stap voor stap
Meng het overgebleven zuurdesem, de bloem, het water, het zout, het bakpoeder, de sesamolie en de chilivlokken in de kom van een Mixer met draadgarde. Hak de kruiden fijn en voeg deze toe aan de kom. Mix op snelheid 2 tot alles is gemengd.
Verhit een licht ingevette pan op middelhoog vuur en bak de pannenkoeken ongeveer 1 minuut aan elke kant tot ze goudbruin zijn.