
Hulpmiddelen

Ingrediënten
100 g hele havervlokken
350 ml water
1/2 theelepel zout
1 theelepel vanille-extract
1 banaan
100 g chocolade, gehakt
60 g bosbessen
60 g frambozen
Stap voor stap
Doe de havermout en het zout in een kleine steelpan.
Kook het water in de KitchenAid waterkoker.
Voeg water en vanille-extract toe aan de havervlokken. Meng alles door elkaar en laat 5 minuten staan.
Verdeel de havermoutpap in kommen en maak af met plakjes banaan, chocolade, blauwe bessen en frambozen.
Maak hem uniek deze Moederdag!
Trek in een brunch? Ontdek nieuwe recepten
BEKIJK ALLE RECEPTEN
Bakkerij, Ontbijt / brunch
Pain aux graines
Dit hartige brood zit boordevol zaden, is zeer smaakvol en toch eenvoudig te bereiden.
2 uur 40 minuten
Ontbijt / brunch, Desserts
Geroosterde brioche met pistachiospread
Geef de brioche een opkikkertje door hem licht te roosteren. Maak in de tussentijd een rijke spread van witte chocolade en pistachenoten.
15 minuten

Bakkerij, Bijgerechten
Eigengemaakt bagels
Dit is een feilloos recept voor het maken van taaie New Yorkse bagels.
2 uur 25 minuten
Ontbijt / brunch
Wintercrostini met geroosterde druiven
Een vleugje warmte op een winterse dag: heerlijke crostini met geroosterde druiven, een smaakexplosie bij elke hap!
33 minuten
Ontbijt / brunch, Hoofdgerecht, Vegetarian
Kaaspita's met gegrilde artisjok
Geniet van een heerlijke kaaspita met gegrilde artisjok, waar de gesmolten kaas de perfecte combinatie vormt met de specifieke smaak van artisjokken. Het resultaat is een heerlijke snack.
30 minuten

Ontbijt / brunch, Streetfood, Vis
Bagel met gerookte zalm
Een heerlijke bagel met gerookte zalm en smeuïge kruidenkaas: een echte klassieker!.
10 minuten

Bakkerij, Ontbijt / brunch
Pain aux graines
Dit hartige brood zit boordevol zaden, is zeer smaakvol en toch eenvoudig te bereiden.
2 uur 40 minuten
Ontbijt / brunch, Desserts
Geroosterde brioche met pistachiospread
Geef de brioche een opkikkertje door hem licht te roosteren. Maak in de tussentijd een rijke spread van witte chocolade en pistachenoten.
15 minuten
Trek in een brunch? Ontdek nieuwe recepten
BEKIJK ALLE RECEPTENOntbijt / brunch, Desserts
Geroosterde brioche met pistachiospread
Geef de brioche een opkikkertje door hem licht te roosteren. Maak in de tussentijd een rijke spread van witte chocolade en pistachenoten.
15 minuten

Bakkerij, Bijgerechten
Eigengemaakt bagels
Dit is een feilloos recept voor het maken van taaie New Yorkse bagels.
2 uur 25 minuten
Ontbijt / brunch
Wintercrostini met geroosterde druiven
Een vleugje warmte op een winterse dag: heerlijke crostini met geroosterde druiven, een smaakexplosie bij elke hap!
33 minuten
Ontbijt / brunch, Hoofdgerecht, Vegetarian
Kaaspita's met gegrilde artisjok
Geniet van een heerlijke kaaspita met gegrilde artisjok, waar de gesmolten kaas de perfecte combinatie vormt met de specifieke smaak van artisjokken. Het resultaat is een heerlijke snack.
30 minuten

Ontbijt / brunch, Streetfood, Vis
Bagel met gerookte zalm
Een heerlijke bagel met gerookte zalm en smeuïge kruidenkaas: een echte klassieker!.
10 minuten

Bakkerij, Ontbijt / brunch
Pain aux graines
Dit hartige brood zit boordevol zaden, is zeer smaakvol en toch eenvoudig te bereiden.
2 uur 40 minuten